ONESIE NEDERLAND

Online Webshop

For Stars.
Voile kleedje met zilver riempje van 10-16 jaar. Dit kleedje met tulle en kant is besteld in de kleuren coraal rood en ecru. van 6-9 jaar. Mooie rugzijde van het coraalkleurige of ecru kleedje met tulle en kant. van 6-9 jaar.
onesie kopen
Voor eerste communie, vormsel, suite of lentefeest en de voor de zomer kleden wij de meisjes en jongens van 0 tot maat 20 jaar. Met meer dan 50 merken is ons aanbod ook enorm groot. Hieronder ziet u foto’s’ om een indruk te krijgen van alle collecties.
onesie kopen
 Communiekleding 2018.
 VIKTORIENTJE Communiekleding kinderkleding Putte Mechelen Antwerpen.
Viktorientje is dé speciaalzaak bij uitstek voor wat feestkleding en communiekleding betreft en biedt elk jaar opnieuw een originele en zeer uitgebreide collectie communiekleding en suitekleding van 2 tot 20 jaar, en bijpassend accessoires en schoenen. Er is een zeer groot assortiment aan bekende merken en stijlen in alle prijsklassen, zodat elke klant zijn gading vindt tussen de talrijke trendy outfits!
 Communiekleding Lentefeest collecties.
Le Chic zorgt ervoor dat meisjes en jongens er alle dagen Chic uitzien met een beetje bling. Le Chic is verkrijgbaar voor jongens en meisjes van 6 t.e.m. Dit leuke kledingmerk brengt orignele en verrassende kleedjes met een speelse touch.
 Communiekleding voor jongens en meisjes Lentefeest.
Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van de perfecte outfit voor uw kind. Om onze klantjes van top tot teen op hun mooist te kleden, hebben we naast onze kledingcollectie ook leuke accessoires en een ruim aanbod aan hippe kinderschoenen.
C